Tekintse meg böngészőjében!
Kronospan
Építés fával
Az építészek, az építtetők és a fenntarthatóság hívei szerte a világon kiállnak a fa felhasználása mellett, mivel az jelentősen csökkentheti az üvegházhatású gázok (GHG) kibocsátását az építőiparban.

Számos tanulmány bizonyítja, hogy a fa képes a beton és az acél hatékonyságával megegyezően vagy azt meghaladóan teljesíteni, és fizikailag, pszichológiailag valamint esztétikailag is nívósabb épített környezetet teremteni.

A fa eredendően összetett, egyedi tulajdonságokat sikeresen hasznosítjuk padló, falak, mennyezetek, bútorok, sőt egész épületek készítéséhez. A Kronospan-nál a gyártástechnológia optimalizálásával a nyersanyagból a lehető legtöbbet hozzuk ki, a lépcsőzetes felhasználás, az újrahasznosítás és a fenntarthatóság koncepciójára összpontosítva.

A Kronobuild termékek az építőipar és a feldolgozóipar számára a faalapú laptermékek egyik legátfogóbb választékát kínálják. Minden táblánkat úgy terveztük, hogy javítsa az épületek teljesítményét. A termékválasztékban egyaránt találhatók szerkezeti és nem szerkezeti termékek, továbbá mind rendelkezik környezetvédelmi, minőségi és teljesítmény akkreditációval.

Fenntartható építőipari táblák
spacer

KAPCSOLAT

Ön azért kapta ezt az emailt, mivel Ön a Kronospan vevője, vagy regisztrált a kronospan-express.com oldalon. Ne felejtse el a newsletter@krononews.com-ot hozzáadni címtárjához, hogy ezáltal tájékoztathassuk Önt legújabb ajánlatainkról.

LEIRATKOZÁS  |  SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK  |  ADATVÉDELEM

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta