Pogledajte u vašem pregledniku.
Kronospan
Gradnja s drvetom
Arhitekti, građevinari  i zagovornici održivosti diljem svijeta prihvatili su korištenje drva za gradnju jer bi ono moglo značajno smanjiti emisije stakleničkih plinova (GHG) u građevinskom sektoru.

Mnoga istraživanja pokazuju da se drvo može usporediti ili čak nadmašiti performanse betona i čelika i stvoriti bolje fizički, psihološki i estetski izgrađeno okruženje.

Gradnja s drvetom

Prirodna svojstva drveta su sveobuhvatna i mi smo te jedinstvene karakteristike uspješno iskoristili za izradu podova, zidova, stropova, namještaja, pa čak i cijelih zgrada. U Kronospanu smo donijeli odgovoran izbor da optimiziramo proizvodnju naših ploča na bazi drva kako bismo izvukli maksimalan potencijal iz sirovina i usredotočili se na koncept kaskadne uporabe, recikliranja i održivosti.

Kronobuild proizvodi pružaju građevinskoj i proizvodnoj industriji jedan od najvećih asortimana proizvoda od ploča na bazi drva. Sve naše ploče dizajnirane su za poboljšanje performansi zgrade, s asortimanom koji uključuje i strukturalne i nestrukturalne proizvode, a sve s akreditacijom za okoliš, kvalitetu i učinkovitost.

Održive konstrukcijske ploče
spacer

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj email jer ste kupac Kronospana ili ste se registrirali preko web kronospan-express.com. Ne zaboravite dodati newsletter@krononews.com u vaš adresar kako bismo vas redovno obavještavali o našim najsvježijim informacijama i ponudama.

OTKAŽI REGISTRACIJU  |  ODREDBE I UVJETI  |  IZJAVA O PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta