View it in your browser.
Kronospan
Stavíme ze dřeva
Architekti, stavitelé a zastánci udržitelného životního stylu po celém světě si osvojili používání dřeva jako prostředku ke snížení emisí skleníkových plynů v oboru stavebnictví.

Mnoho studií dokazuje, že dřevo se může výkonnostně vyrovnat nebo dokonce i předčit beton a ocel a vytvořit tak fyzicky, psychologicky i esteticky příjemnější prostředí.

Úspěšně využíváme jedinečných komplexních vlastnostní dřeva k výrobě podlah, stěn, stropů, nábytku a dokonce i celých budov. Ve společnosti Kronospan jsme se zodpovědně rozhodli optimalizovat výrobu našich desek na bázi dřeva a maximálně tak využít potenciál suroviny. Naším cílem je zaměřit se na koncept kaskádového využití dřeva, jeho recyklaci a udržitelnost.

Produkty Kronobuild poskytují stavebnímu a zpracovatelskému průmyslu jednu z nejkomplexnějších řad desek na bázi dřeva. Všechny naše desky jsou navrženy tak, aby zvyšovaly výkonnost budov, a to prostřednictvím jak konstrukčních, tak nekonstrukčních prvků. Ty jsou vyrobeny s ohledem na ochranu životního prostředí, kvalitu a výkon.

Stavební desky pro udržitelnou budoucnost
spacer

KONTAKTUJTE NÁS

Tento e-mail jste obdrželi, protože jste zákazníkem Kronospanu nebo jste se zaregistrovali přes kronospan-express.com. Nezapomeňte si přidat newsletter@krononews.com do Vašeho adresáře, abyste dostávali vždy naše nejnovější informace a nabídky.

ODHLÁSIT SE  |  OBCHODNÍ PODMÍNKY  |  OCHRANA DAT

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta