Tarayıcınızda görüntüleyin.
Kronospan
Sürdürülebilir bir gelecek için kaynakları sorumlu bir şekilde kullanmak

Gezegenimizin kaynakları sınırlı, bu nedenle sürdürülebilir ormancılıktan elde edilen ağacı sorumlu bir şekilde kullanıyoruz ve ardından birçok kez geri dönüştürüyoruz. Karbon-negatif panellerimizi üretirken yeşil enerji kullanıyoruz ve israfı en aza indiriyoruz. Döngüselliği bu şekilde gerçeğe dönüştürmeye çalışıyoruz.

Daha fazlası için tıklayınız

Feelness, High Gloss, Ultra Matt ve Invisible Touch panellerdir.

Ultra Matt'in yumuşak dokunuşlu yüzeyini High Gloss'un yansıtıcı parlaklığı ve Invisible Touch'ın parmak izi direnciyle birleştiren yeni bir konsept olan Feelness'e hoş geldiniz. Bu lüks dokunsal ve göz alıcı yüzeylerin arkasındaki yenilikçi etki, ayırt edici bir yüzey görünümü ve hissi yaratan gelişmiş bir poliüretan teknolojisidir. Ultra Matt ve High Gloss'ta on dekor seçeneği ve en popüler trend düz renklerimize odaklanan Invisible Touch'ta on iki dekor seçeneği vardır. Normal aşındırıcı olmayan temizlik maddeleri kullanarak temiz tutmaları kolaydır ve teknik açıdan bakıldığında, tüm geleneksel makinalarda kesilebilir ve standart kenar açma makinalarında kenarlar açılabilir.

Daha fazlası için tıklayınız

Kronodesign® Tezgahlar. Güzel. Pratik. Hazır

Tezgah koleksiyonumuz, taş, damarlı ahşap ve beton efektlerden oluşan on iki dokuda altmıştan fazla ilham verici dekora sahiptir. Sürdürülebilir kaynaklı malzemelerden yapılmıştır, çizilmeye, lekeye ve ısıya dayanıklıdır, antibakteriyel yüzeylere sahiptir ve nem , buhar girişini önlemek için sızdırmaz bir alt kenara sahiptir. HDF ile güçlendirilmiş ön kenar, tezgahlarımıza özgüdür ve sağlam, esnek ve homojen bir profil sağlar. Tezgahlarımızdaki desenler kendini tekrar etmeden dijital olarak basılmıştır, eşleşen ayaklara, sıçramalara, kenarlara ve süslemelere sahiptir ve şimdi eski stokta mevcuttur.

Daha fazlası için tıklayınız

İhtiyacınız olan ürünü NBS Source'da bulun

Kronospan, NBS ile ortaktır, yani ürünlerimizi NBS Source'da bulabilir ve bunları doğrudan NBS Chorus'taki spesifikasyonunuza ekleyebilirsiniz. Ürün yelpazesi listelerimiz geniş bir şekilde iç tasarım ve mobilya üretimi için dekoratif paneller ve sunta, OSB ve MDF gibi inşaat panelleri ve ayrıca tezgah ve laminat parke serimize ayrılmıştır. Artık Kronospan'ı spesifikasyonlarınızın yazılmasına yardımcı olması ve NBS Chorus aracılığıyla BIM nesneleri elde etmesi için davet edebilirsiniz. Ürünleri ve sertifikaları görüntülemek için şu adresi ziyaret edin: source.thenbs.com veya aşağıya tıklayın.

Daha fazlası için tıklayınız

spacer

BIZIMLE IRTIBATA GEÇINIZ

Kronospan’ın bir müşterisi olduğunuz ya da kronospan-express.com web sitesiyle kayıtlı olduğunuz için bu e-postayı almış bulunuyorsunuz. Sizi en son bilgilerimiz ve tekliflerimizden haberdar edip güncel tutabilelim diye newsletter@krononews.com adresini adres defterinize eklemeyi unutmayın.

ABONELIKTEN ÇıK  |  ŞARTLAR VE KOŞULLAR  |  GIZLILIK POLITIKASı

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta