Pogledajte u pretraživaču.
Kronospan
Odgovorno korišćenje resursa za održivu budućnost

Resursi naše planete su ograničeni, tako da odgovorno koristimo drvo iz održivog šumarstva, a zatim ga više puta recikliramo. Koristimo zelenu energiju i minimiziramo otpad u proizvodnji naših ploča sa negativnim sadržajem ugljenika. Na ovaj način težimo da kružnost postane stvarnost.

SAZNAJTE VIŠE OVDE

Feelness je panel u završnici visokog sjaja, ultra mata i paneli Nevidljivog dodira (Invisible Touch)

Dobrodošli u Feelness, novi koncept ploča koji kombinuje meku završnu obradu Ultra Matt-a sa reflektujućim sjajem Visokog sjaja i otpornošću na otiske prstiju Invisible Touch-a. Inovativni uticaj iza ovih luksuzno taktilnih i privlačnih završnih obrada je napredna poliuretanska tehnologija koja stvara prepoznatljiv izgled i osećaj površine. Postoji deset izbora dekora u Ultra mat i Visokom sjaju i dvanaest u Invisible Touch-u koji su fokusirani na asortiman naših najpopularnijih jednobojnih dezena. Lako se održavaju čistim korišćenjem redovnih neabrazivnih sredstava za čišćenje, a sa tehničke tačke gledišta, mogu se seći na svim konvencionalnim testerama i kantovati na standardnim linijama (kantericama).

SAZNAJTE VIŠE OVDE

Kronodesign® Radne ploče. Prelepe. Praktične. Dostupne

Naša kolekcija radnih ploča sadrži više od šezdeset inspirativnih dekora u dvanaest tekstura kamenih, drvenih i betonskih efekata. Napravljene su od materijala održivog porekla, otporne su na ogrebotine, mrlje i toplotu, sa antibakterijskim površinama i imaju zapečaćenu donju ivicu kako bi se sprečilo prodiranje vlage i pare. HDF ojačana prednja ivica je jedinstvena za naše radne ploče, što rezultira robusnim, elastičnim i homogenim profilom. Naše radne ploče su digitalno odštampane bez ponovljenih šablona, imaju odgovarajuće dostupne aksesoare.

SAZNAJTE VIŠE OVDE

Pronađite proizvod koji vam je potreban na NBS Source-u

Kronospan je u partnerstvu sa NBS, što znači da naše proizvode možete pronaći na NBS Source-u i dodati ih direktno u svoju specifikaciju u NBS Chorus-u. Naš asortiman proizvoda se široko deli na dekorativne ploče za dizajn enterijera i proizvodnju nameštaja i građevinske ploče kao što su podovi od iverice, OSB i MDF, plus naš asortiman radnih ploča i laminatnih podova. Sada možete se osloniti Kronospan da vam pomogne u pisanju specifikacija i nabavci BIM objekata preko NBS Chorus-a. Da biste videli proizvode i sertifikate, posetite: source.thenbs.com ili kliknite ispod.

SAZNAJTE VIŠE OVDE

spacer

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj e-mail jer ste kupac Kronospan proizvoda ili ste se registrovali na sajtu kronospan-express.com. Ne zaboravite da dodate newsletter@krononews.com tu Vaš adresar kako bi mogli da nastavimo da Vas obaveštavamo o najnovijim informacijama i ponudama.

ODJAVA  |  PRAVILA I USLOVI  |  ZAŠTITA PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta