Zobrazte si ho ve svém prohlížeči.
Kronospan
Odpovědné využívání zdrojů pro udržitelnou budoucnost

Zdroje naší planety jsou omezené, zodpovědně tedy využíváme dřevo z udržitelného lesního hospodářství a následně jej mnohokrát recyklujeme. Používáme zelenou energii a minimalizujeme odpad při výrobě našich uhlíkově negativních desek. Tímto způsobem se snažíme o to, aby se cirkularita stala realitou.

NAUČ SE VÍCE ZDE

Feelness řada s povrchovou úpravou High Gloss, Ultra Matt a Invisible Touch

Nová řada Feelness nabízí materiály s příjemným matným povrchem Ultra Matt, brilantním leskem High Gloss a Invisible Touch odolné proti zanechávání otisků prstů. Tyto na dotek příjemné povrchy vznikly díky pokročilé technologii, která vytváří tento výrazný dojem. V nabídce je deset dekorů s povrchem Ultra Matt a High Gloss a dvanáct dekorů s povrchem Invisible Touch v našich nejoblíbenějších trendových uni barvách. Povrchy se čistí běžnými neabrazivními čisticími prostředky. Řežou se klasickými pilami a hraní se na standardních ohraňovacích strojích.

NAUČ SE VÍCE ZDE

Kronodesign® Worktops. Krásné. Praktické. Dostupné.

Naše kolekce pracovních desek obsahuje více než šedesát inspirativních dekorů ve dvanácti strukturách kamene, dřeva a betonu. Jsou vyrobeny z udržitelných materiálů, odolné proti poškrábání, skvrnám a teplu, s antibakteriálním povrchem a těsnící páskou proti pronikání vlhkosti a páry. Přední hrana našich pracovních desek je vyztužená HDF páskem, výsledkem je tedy robustní, pružný a homogenní profil. K dispozici jsou zástěny a hrany v totožných dekorech.

NAUČ SE VÍCE ZDE

Najděte produkt, který potřebujete v NBS Source

Kronospan spolupracuje s NBS, což znamená, že naše produkty můžete najít v NBS Source a přidat je přímo do vaší specifikace v souboru NBS. Náš sortiment se široce dělí na dekorativní desky pro interiérový design a výrobu nábytku a konstrukční desky, jako jsou dřevotřískové podlahy, OSB a MDF, plus náš sortiment pracovních desek a laminátových podlah. Nyní můžete vyzvat Kronospan, aby vám pomohl specifikovat a získat BIM objekty prostřednictvím souboru NBS. Pro zobrazení produktů a certifikací navštivte: source.thenbs.com nebo klikněte níže.

NAUČ SE VÍCE ZDE

spacer

KONTAKTUJTE NÁS

Tento e-mail jste obdrželi, protože jste zákazníkem Kronospanu nebo jste se zaregistrovali přes kronospan-express.com. Nezapomeňte si přidat newsletter@krononews.com do Vašeho adresáře, abyste dostávali vždy naše nejnovější informace a nabídky.

ODHLÁSIT SE  |  OBCHODNÍ PODMÍNKY  |  OCHRANA DAT

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta