Непълна визуализация на съдържанието? Моля, отворете в браузер.
Kronospan
Отговорно използване на ресурсите за по-устойчиво бъдеще

Ресурсите на нашата планета не са неограничени и за това се стараем да използваме дървесина от устойчиво отглеждани гори, която в последствие се рециклира и преизползва. Зелената енергия и минимизирането на отпадъците от производството на въглеродно отрицателни плоскости са още един от начините да се доближим до реализирането на принципите на кръговата икономика.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК

Колекция Feelness High Gloss, Ultra Matt и Invisible Touch

Feelness e нова колекция, която комбинира нежния матов финиш на Ultra Matt плочите, отразяващата гланцова повърхност на High Gloss продуктите и специалната AF текстура на Invisible Touch декорите, която не позволява задържането на пръстови отпечатъци. Иновативното в тези луксозни и привличащи окото покрития е усъвършенстваната полиуретанова технология, която създава отличителен външен вид и усещане при допир. Колекциите Ultra Matt и High Gloss са налични в 10 декора, а Invisible Touch се предлага в гама от 12 цвята, сред които са едни от най-популярните ни едноцветни декори. Те се поддържат лесно, с помощта на обикновени неабразивни почистващи препарати и могат да се обработват с всички стандартни режещи и кантиращи машини.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК

Работни плотове Kronodesign®

Колекцията ни работни плотове включва над 60 вдъхновяващи декора в дванадесет текстури, имитиращи камък, дърво и бетон. Изработени от устойчиви материали, те имат защита от надраскване, петна и топлина. Плотовете ни притежават антибактериални свойства и силиконова лента в долния си край, която служи като бариера срещу проникването на вода. Външният им ръб е подсилен със специална ХДФ лента за по-голяма устойчивост. За да постигнете синхронизирана визия във вашия интериор ви предлагаме съответстващи по декор и текстура кухненски гръбчета, кантове и лайстни.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК

Открийте продуктите, от които имате нужда с NBS Source

Kronospan е в партньорство с NBS, което означава, че можете да намерите нашите продукти в сайта на NBS Source и да ги добавите директно към спецификациите на вашите проекти в NBS Chorus. Нашата продуктова гама включва плоскости за интериорен дизайн и мебели, строителни плоскости като OSB и ламинирани подови настилки. Вече можете да свалите нашите BIM обекти и да попълните необходимите ви спецификации. За да разгледате всички продукти и сертификати, посетете: source.thenbs.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК

spacer

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Вие получавате това писмо, защото сте клиент на Кроношпан или сте регистриран в kronospan-express.com. Не забравяйте да добавите newsletter@krononews.com в имейл-листата си, за да сте сигурни че ще получавате най-актуалната информация и оферти.

ОТКАЗ ОТ ПОЛУЧАВАНЕ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  ПРАВА НА ПОЛЗВАНЕ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta