Tarayıcınızda görüntüleyin.
Kronospan
Kronospan›ın gelecek yatırımlarının merkezindeki döngüsellik ilkeleri

«Çevre eşittir sorumluluk» şeklinde ifade edilebilecek sürdürülebilirlik ilkemize sadık kalarak, sorumlu davranmak, kaynakları korumak ve iklim korumasını teşvik etmek önem arz etmektedir. Gelecekteki hedeflerimizi açıklamak ve uzun vadeli sürdürülebilir süreçlere açık bir bağlılığa vurgu yapmak istiyoruz.

Döngüsel ekonominin 3R ilkeleriyle tam uyum içinde bulunan eko-verimli projelere yatırım yapıyor ve geliştiriyoruz. Azalt, Tekrar Kullan ve Geri Dönüştür.

• 

Yonga levha (PB) ve enerji üretimi için artıkları ve geri dönüştürülmüş malzemeleri verimli bir şekilde kullanarak biyokütle kullanılabilirliğini arttırıyoruz.

 

• 

Endüstriyel ahşap bileşenlerinin ve kalıntılarının yeniden kullanımı, mevcut malzemeleri kullanmak için ikinci bir şans verir.

 

• 

Doğal odun kaynaklarının girdilerini azaltmaya çalışıyoruz.

 

• 

Kullanım ömrünü tamamlamış ev mobilyalarını toplamak amacıyla ağımızı kurmuş bulunuyoruz. Temizlenip, ezilip tekrar tahtaya dönüştürülüyorlar.

 

• 

Fabrikalarımızın 1/3'ünden fazlasında, geri dönüştürülmüş OSB ve PB üretmek için kaliteli ahşap parçaları ahşap olmayan parçalardan ayırdığımız bir temizleme kulesi mevcuttur.

 

• 

Yüksek verimli biyokütle kullanımı ve yanmasının karbon nötr doğası bakımından, tüm Kronospan tesisleri, üretim sürecinin ihtiyaçları için odun artıklarından ısı üretimi teknolojisine sahiptir.

 

Azalt, Tekrar Kullan ve Geri Dönüştür
spacer

BIZIMLE IRTIBATA GEÇINIZ

Kronospan’ın bir müşterisi olduğunuz ya da kronospan-express.com web sitesiyle kayıtlı olduğunuz için bu e-postayı almış bulunuyorsunuz. Sizi en son bilgilerimiz ve tekliflerimizden haberdar edip güncel tutabilelim diye newsletter@krononews.com adresini adres defterinize eklemeyi unutmayın.

ABONELIKTEN ÇıK  |  ŞARTLAR VE KOŞULLAR  |  GIZLILIK POLITIKASı

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta