Apskatiet to Jūsu pārlūkprogrammā.
Kronospan
Aprites ekonomikas principi kā Kronospan nākotnes investīcija

Saskaņā ar mūsu ilgtspējas principu “Vide — tā ir atbildība” ir svarīgi darboties atbildīgi, taupīt resursus un veicināt klimata aizsardzību. Mēs vēlamies atklāt mūsu nākotnes mērķus un akcentēt mūsu apņemšanos īstenot ilgtspējīgas saimniecības principus.

Mēs ieguldām ekoloģiski efektīvos projektos un attīstām tos, kas pilnībā atbilst mūsu aprites ekonomikas 3R principiem: Reduce, Reuse un Recycle (samazināt, izmantot atkārtoti un pārstrādāt).

• 

Mēs paplašinām biomasas pieejamību, efektīvi izmantojot pārpalikums un pārstrādātu materiālu, lai ražotu skaidu plātni (PB) un enerģiju, kas nepieciešama ražošanas procesam.

 

• 

Koksnes sastāvdaļu un pārpalikumu atkārtota izmantošana dod mums iespēju otreizēji un pilnīgi izmantot pieejamos koksnes materiālus.

 

• 

Mūsu mērķis ir samazināt dabīgās koksnes resursu izmantošanu.

 

• 

Mēs esam izveidojuši izmestu, nolietotu mājas mēbeļu savākšanas tīklu. Tās tiek notīrītas, sasmalcinātas un atkal pārvērstas plātnē.

 

• 

Vairāk nekā trešdaļa mūsu ražotņu ir jau aprīkotas ar attīrīšanas sistēmu, kas kvalitatīvas koka daļas atdala no sastāvdaļām, kas nav izgatavotas no koka, lai ražotu pārstrādātas orientētas skaidu plātnes (OSB) un skaidu plātnes (PB).

 

• 

Attiecībā uz augstas efektivitātes biomasas izmantošanu un oglekļa neitrālu tās sadedzināšanu, visās Kronospan ražotnēs ir ieviesta tehnoloģija siltuma ražošanai no koksnes atlikumiem.

 

Samazināt. Izmantot atkārtoti. Pārstrādāt
spacer

SAZINIETIES AR MUMS

Jūs esat saņēmis šo e-pastu vai nu tāpēc, ka esat Kronospan klients, vai tāpēc, ka esat reģistrējies kronospan-express.com. Neaizmirstiet pievienot newsletter@krononews.com savai adrešu grāmatai, lai mēs varētu sniegt jums jaunāko informāciju un piedāvājumus.

ATRAKSTĪTIES  |  NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI  |  PRIVĀTUMA POLITIKA

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta