Tekintse meg böngészőjében!
Kronospan
A körforgás a Kronospan eljövendő beruházásainak a középpontjában

Fenntarthatósági alapelvünkhöz - "Környezet egyenlő felelősség" - hűen fontos a felelősségteljes cselekvés, az erőforrások megőrzése és az éghajlatvédelem előmozdítása. Nyilvánosságra kívánjuk hozni a jövőbeli céljainkat, és hangsúlyozni a hosszú távú fenntarthatóság iránti egyértelmű elkötelezettségünket.

Olyan öko-hatékony projektek befektetésén és fejlesztésén dolgozunk, amik teljes mértékben összhangban vannak a körforgásos gazdaság hármas elvével: Csökkentés, újrafelhasználás és újrahasznosítás.

• 

A biomassza rendelkezésre állását a forgácslap (PB) és az energiatermeléshez szükséges maradékanyagok és újrahasznosított anyagok hatékony felhasználásával bővítjük.

 

• 

Az ipari faelemek és maradékok újrafelhasználása második esélyt ad a rendelkezésre álló anyagok hasznosítására.

 

• 

Arra törekszünk, hogy csökkentsük a természetes faforrások felhasználását.

 

• 

Saját hálózatot építettünk ki a leselejtezett, elhasználódott háztartási bútorok begyűjtésére. Ezeket megtisztítjuk, összetörjük, és újra deszkává alakítjuk.

 

• 

Gyáraink több mint harmada már rendelkezik tisztítótoronnyal, ahol a minőségi fa részecskéket elválasztjuk a nem fából készült részektől, hogy újrahasznosított OSB-t és forgácslapot állítsunk elő.

 

• 

A nagy hatékonyságú biomassza szén-dioxid-semleges felhasználása és az égetése szempontjából minden Kronospan telephely rendelkezik a termelési folyamat igényeinek megfelelő technológiával a fahulladékból történő hőtermelésre.

 

Unikaj zbędnych rzeczy, Użyj ponownie, Utylizuj
spacer

KAPCSOLAT

Ön azért kapta ezt az emailt, mivel Ön a Kronospan vevője, vagy regisztrált a kronospan-express.com oldalon. Ne felejtse el a newsletter@krononews.com-ot hozzáadni címtárjához, hogy ezáltal tájékoztathassuk Önt legújabb ajánlatainkról.

LEIRATKOZÁS  |  SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK  |  ADATVÉDELEM

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta