ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Kronospan
Κυκλική οικονομία στο επίκεντρο των μελλοντικών επενδύσεων της Kronospan

Πιστοί στην αρχή της βιωσιμότητας - «Περιβάλλον ίσον ευθύνη», είναι σημαντικό να ενεργούμε υπεύθυνα, να διατηρούμε τους πόρους και να προάγουμε την προστασία του κλίματος. Θέλουμε να αποκαλύψουμε τους μελλοντικούς μας στόχους και να υπογραμμίσουμε μια σαφή δέσμευση για μακροπρόθεσμες βιώσιμες διαδικασίες.

Επενδύουμε και αναπτύσσουμε οικολογικά αποδοτικά έργα που συνάδουν πλήρως με τις τρεις αρχές της κυκλικής οικονομίας: Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση.

• 

Επεκτείνουμε τη διαθεσιμότητα βιομάζας χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά υπολείμματα και ανακυκλωμένα υλικά για μοριοσανίδες (PB) και παραγωγή ενέργειας.

 

• 

Η επαναχρησιμοποίηση βιομηχανικών εξαρτημάτων και υπολειμμάτων ξύλου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία αξιοποίησης των διαθέσιμων υλικών.

 

• 

Προσπαθούμε να μειώσουμε τις εισροές πόρων φυσικών ξυλείας.

 

• 

Έχουμε δημιουργήσει το δίκτυό μας για τη συλλογή πεταμένων οικιακών επίπλων στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Καθαρίζονται, θρυμματίζονται και μετατρέπονται ξανά σε σανίδες.

 

• 

Πάνω από το 1/3 των εργοστασίων μας είναι ήδη εξοπλισμένα με πύργο καθαρισμού, όπου διαχωρίζουμε τα ποιοτικά ξύλινα μέρη από τα μη ξύλινα για την παραγωγή ανακυκλωμένων OSB και PB.

 

• 

Όσον αφορά τη χρήση βιομάζας υψηλής απόδοσης και την ουδέτερου ισοζυγίου φύση της καύσης, όλες οι εγκαταστάσεις της Kronospan διαθέτουν την τεχνολογία θερμότητας από υπολείμματα ξύλου για τις ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας.

 

Επενδύουμε και αναπτύσσουμε οικολογικά αποδοτικά έργα που συνάδουν πλήρως με τις τρεις αρχές της κυκλικής οικονομίας: Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση.
spacer

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παραλάβατε αυτό το μήνυμα είτε επειδή είστε πελάτης της Kronospan, είτε επειδή είστε εγγεγραμμένος μέσω της ιστοσελίδας kronospan-express.com. Μην ξεχνάτε να προσθέσετε το newsletter@krononews.com στην λίστα διευθύνσεών σας για να είμαστε σε θέση να σας κρατάμε ενήμερους με τις τελευταίες πληροφορίες και προσφορές μας.

ΑΠΕΓΓΡΑΦΉ  |  ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΕΣ  |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta