Dacă întâmpinați probleme în vizualizarea newsletterului
îl puteți accesa în browser-ul dumneavoastră.
Simplitate sofisticată

Descoperă povestea materialelor rezistente. Datorită evoluției tehnologice, produsele solide pot avea acum grosimi reduse.

Blaturile Slim Line demonstrează că avantajele produselor concepute astfel sunt incontestabile, fiind rezistente la apă, impact, pete și căldură, și având o grosime de numai 12 mm.

Descoperă colecția Slim Line Plus și gama variată de texturi și decoruri

Creșterea gradului de conștientizare cu privire la sănătate și la infecțiile cauzate de bacterii a condus la testarea și certificarea produselor noastre pentru a-ți oferi materiale calitative și sigure. Blaturile Slim Line, plăcile melaminate și plăcile HPL sunt certificate conform standardului internațional ISO 22196:2011, dovedind astfel eficiența suprafețelor antibacteriene și reducerea bacteriilor în decursul a 24 de ore.

Nu doar practice și estetice, dar și igienice.

CONTACTAŢI-NE

Ați primit acest email pentru că sunteți în baza nostră de date sau v-ați înregistrat pe adresa noastră web kronospan-express.com. Nu uitați să introduceți adresa newsletter@krononews.com listei dumneavoastră de contacte pentru a vă informa cu privire la ultimele noutăți și oferte.

DEZABONARE  |  TERMENI ȘI CONDIȚII  |  POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta