ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Εμπνευσμένη απλότητα

Είναι ώρα να αλλάξει το αφήγημα των πάγκων εργασίας. Ένας δυνατός πάγκος εργασίας μπορεί να είναι μεγάλης πυκνότητας ακόμη και σε στενή γραμμή.

Η σειρά Slim Line αποδεικνύει το γεγονός των αδιαπραγμάτευτων πλεονεκτημάτων και χαρακτηριστικών της, αντοχή στο νερό, συμπαγής μορφή, αντοχή σε λεκέδες και θερμότητα, όλα αυτά σε μόνον 12mm πάχος.

Ανακαλύψτε τη σειρά Slim Line Plus και τις πολλές επιλογές σε χρώματα και υφές.

Η αυξανόμενη γνώση πού περιβάλει τη δημόσια υγεία και την επιβάρυνση από τις μολύνσεις, μας επιβάλει να ελέγχουμε και να πιστοποιήσουμε τα προϊόντα μας ώστε να σας παρέχουμε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν συνδυασμένο με την ασφάλεια. Οι Slim Line πάγκοι μας, μελαμίνες και HPL έχουν πετύχει να πιστοποιηθούν με ISO 22196:2011, μια πιστοποίηση η οποία μετράει την αντιβακτηριακή αποτελεσματικότητα και τη μείωση της ύπαρξης μικροβίων μέσα σε μία περίοδο 24 ωρών.

Δεν είναι μόνον πρακτικά και όμορφα, διασφαλίζουν και την υγιεινή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παραλάβατε αυτό το μήνυμα είτε επειδή είστε πελάτης της Kronospan, είτε επειδή είστε εγγεγραμμένος μέσω της ιστοσελίδας kronospan-express.com. Μην ξεχνάτε να προσθέσετε το newsletter@krononews.com στην λίστα διευθύνσεών σας για να είμαστε σε θέση να σας κρατάμε ενήμερους με τις τελευταίες πληροφορίες και προσφορές μας.

ΑΠΕΓΓΡΑΦΉ  |  ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΕΣ  |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta