Непълна визуализация на съдържанието? Моля, отворете в браузер.
Изтънчена елегантност

Време е да променим представата си за работните повърхности. Качеството и стабилността вече не се определят от дебелината на материала. По-фините и тънки плотове притежават същата изключителна здравина, но в по-модерна визия.

Работните плотове Slim Line са доказателството за това - с дебелина от само 12 мм те са устойчиви на вода, удар, замърсявания и висока температура.

Разгледайте колекция Slim Line Plus и богатия избор от декори и текстури

Все по-изостреното обществено внимание към здравеопазването и опасните вируси ни подтикна да тестваме нашите продукти, за да ви осигурим високо качество и сигурност. Нашите работни плотове, компактни плочи и HPL са сертифицирани съгласно международния стандарт ISO 22196, който измерва антибактериалните свойства на повърхностите за период от 24 часа, както и способността им да предотвратяват размножаването на микроорганизми.

Не само практични и красиви, но и хигиенични.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Вие получавате това писмо, защото сте клиент на Кроношпан или сте регистриран в kronospan-express.com. Не забравяйте да добавите newsletter@krononews.com в имейл-листата си, за да сте сигурни че ще получавате най-актуалната
информация и оферти.

ОТКАЗ ОТ ПОЛУЧАВАНЕ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  ПРАВА НА ПОЛЗВАНЕ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta