Apskatiet to Jūsu pārlūkprogrammā.
Kronospan
Ogļekļa negatīvi produkti

Koks ir mūsu uzņēmējdarbības pamats jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1897. gadā.

Tas ir mūsu galvenais izejmateriāls un ilgtspējīgs, atjaunojams un videi labvēlīgs būvniecības produkts, kas palīdz pasargāt atmosfēru no oglekļa dioksīda un visa tā aprites cikla laikā ietaupīt līdz vienai tonnai CO2 uz m3. Turklāt koksne ir svarīga ilgstoša un efektīva koka bāzes paneļu pārstrādes un atkārtotas izmantošanas procesa, kā arī zaļās enerģijas pārstrādes sastāvdaļa.

Balstoties uz mūsu ilgtspējas pīlāriem, mēs lepojamies, ka varam piedāvāt produktus ar negatīvu oglekļa emisiju.

Mēs efektīvi pagarinām koksnes aprites ciklu, to pārveidojot būvmateriālos vai mēbeļu izejmateriālos, kurus var pārstrādāt un izmantot atkārtoti. Koksnes izmantošana un atkārtota izmantošana ir būtisks uzņēmuma Kronospan ikdienas uzdevums, kam veltām daudz uzmanības. Pārstrādātas un ilgtspējīgi audzētas koksnes ieguve ir nozīmīgs solis, lai nozari un ekonomiku padarītu zaļāku.

Our contribution to CO2 reduction
Total CO2 storage: 20Mt

SAZINIETIES AR MUMS

Jūs esat saņēmis šo e-pastu vai nu tāpēc, ka esat Kronospan klients, vai tāpēc, ka esat reģistrējies kronospan-express.com. Neaizmirstiet pievienot newsletter@krononews.com savai adrešu grāmatai, lai mēs varētu sniegt jums jaunāko informāciju un piedāvājumus.

ATRAKSTĪTIES  |  NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI  |  PRIVĀTUMA POLITIKA

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta