Посмотрите в Вашем браузере.
Kronospan

Правильно підібрані стільниці надають завершеності інтер’єру та можуть стати основним акцентом Вашого
дизайн-проєкту.

Ви тільки подивіться, який приголомшливий асортимент сучасних стільниць пропонує Kronospan! Наша продукція – результат досліджень та глибокого аналізу продуктів, які проводилися протягом кількох десятиріч. Вони мають приголомшливий вигляд, а ще Ви можете бути впевнені у винятковій якості Вашої роботи на кухні, тому що використовуйте технічно надійну та довговічну поверхню.

Камінь та мармур Сучасний, проте вічний
Фантазійні декори Блискучі та витончені
Деревоподібні декори Автентичні та теплі
Бетон та метал Індустріальний та холодний

Натхнення на будь-який смак

Дизайни наших стільниць мають різноманітні відтінки, які підходять до будь-якого проєкту: від сучасних каменеподібних декорів до гламурного граніту та краси виразного декору мармуру. Дивіться відео та дізнайтесь більше про нові дизайни стільниць колекції Trends 20/21.

Усі стільниці Kronospan є гігієнічними завдяки антибактеріальним властивостям поверхонь. Вони були протестовані відповідно до міжнародного стандарту ISO 22196: 2011. Антибактеріальний захист поверхонь наших стільниць пригнічує ріст та розмноження до 99,9% найпоширеніших бактерій, таких як Streptococcus Faecalis та Escherichia Coli. Це робить їх придатними для використання в громадських та приватних приміщеннях.

НАШI КОНТАКТИ

Ви отримали це повідомлення через те, що являєтесь клієнтом компанії Kronospan, або Ви зареєстровані через інтернет-сайт kronospan-express.com. Не забудьте додати адресу newsletter@krononews.com до Вашої адресної книги, таким чином ми зможемо інформувати Вас щодо останньої актуальної інформації та пропозицій.

ВІДПИСАТИСЬ ВІД РОЗСИЛКИ  |  УМОВИ ТА ПОЛОЖЕННЯ  |  ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta