Tekintse meg böngészőjében!
Kronospan

A megfelelő munkalapok az egész belsőépítészeti stílus végső simításai lehetnek, de akár állhatnak annak középpontjában is

Tekintse meg lenyűgöző és divatos munkalap választékunkat, amely több évtizedes termékkutatásra és ismeretekre épül. Szenzációs látványt nyújtanak, rádásul a műszakilag kiváló és tartós termelési technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy kivételes teljesítményt nyújtanak a konyhában.

Kő & márvány Kortárs, de mégis kortalan
Alkotók Csillogó és kifinomult
Fahatású Auentikus és meleghatású
Beton & Fém Hűvös és ipari jellegű

Inspiráció minden ízlésnek

A kortárs kő megjelenésétől kezdve a gránit csillogásán át a márvány szépségéig és kifejező karakteréig, munkalapjaink számos árnyalatban és tónusban kaphatók, amelyek bármilyen rendszerhez illenek. Az alábbi videóból többet megtudhat a Trends 20/21 kollekció részét képező új munkalapokról.

Minden munkalapunk eleve higiénikus, mivel beépített antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. A nemzetközileg elismert ISO 22196:2011 szabvány szerint vizsgálták őket. A munkalapjaink felületén található antibakteriális védelem akár 99,9%-ban késlelteti a leggyakoribb baktériumok szaporodását, mint például a Streptococcus Faecalis és az Escherichia Coli. Ez különösen alkalmassá teszi őket otthoni és közterületi használatra egyaránt.

KAPCSOLAT

Ön azért kapta ezt az emailt, mivel Ön a Kronospan vevője, vagy regisztrált a kronospan-express.com oldalon. Ne felejtse el a newsletter@krononews.com-ot hozzáadni címtárjához, hogy ezáltal tájékoztathassuk Önt legújabb ajánlatainkról.

LEIRATKOZÁS  |  SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK  |  ADATVÉDELEM

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta