Zobrazte si ho ve svém prohlížeči.
Kronospan

Pracovní deska může být jak dokonalým doplňkem, tak hlavním prvkem celého návrhu interiéru.

Podívejte se na naši řadu úžasných povrchových úprav trendy pracovních desek, založených na desetiletích výzkumu a porozumění produktu. Vypadají senzačně a navíc si můžete být jisti jejich jedinečnými vlastnostmi při použití v kuchyni, vycházejících z technicky brilantní a odolné konstrukce.

Kámen & mramor Moderní, ale nestárnoucí
Dřevodekory. Autentické a příjemně hřejivé
Beton & kov Chladné a industriální

Inspirace pro všechny

Od moderního vzhledu kamene, přes půvab žuly, až po krásu a výrazný charakter mramoru, naše pracovní desky přicházejí v řadě odstínů a tónů, které oslovují téměř každého. Zjisti více o nových dekorech pracovních desek, které jsou součástí naší kolekce Trends 20/21 na tomto videu.

Díky antibakteriálním vlastnostem jsou všechny naše pracovní desky hygienické. Testují se dle mezinárodně uznávané ISO 22196:2011. Antibakteriální ochrana povrchu našich pracovních desek zpomaluje růst až 99,9 % nejběžnějších bakterií, jako je Streptococcus Faecalis & Escherichia Coli. Díky tomu jsou vhodné pro použití jak doma, tak ve veřejných prostorech.

KONTAKTUJTE NÁS

Tento e-mail jste obdrželi, protože jste zákazníkem Kronospanu nebo jste se zaregistrovali přes kronospan-express.com. Nezapomeňte si přidat newsletter@krononews.com do Vašeho adresáře, abyste dostávali vždy naše nejnovější informace a nabídky.

ODHLÁSIT SE  |  OBCHODNÍ PODMÍNKY  |  OCHRANA DAT

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta