Непълна визуализация на съдържанието?
Моля, отворете в браузер.
Kronospan

Подходящите работни плотове могат да осигурят финалния щрих в помещението, а често да се превърнат и в основен акцент за цялостния интериорен дизайн.

Разгледайте нашата гама от зашеметяващи и модерни декори за работни плотове, създадени на базата на десетилетни проучвания и усъвършенстване на продуктите. Те не просто изглеждат добре, а притежават забележителни характеристики и устойчивост, които ще ви донесат сигурност и увереност, че сте направили най-добрия избор.

Камък и мрамор. Съвременни и неостаряващи
Креативни декори. Бляскави и изискани
Дървесни декори. Топли и автентични
Бетон и метал. Семпли и индустриални

Вдъхновение
за всеки вкус

От съвременния външен вид на камъка, през блясъка на гранита, до красотата и изразителния характер на мрамора, дизайните на работните ни плотове се предлагат в разнообразие от цветове и текстури, които отговарят и на най-взискателния вкус. Научете повече за новите декори работни плотове, част от колекция Trends 20/21 от видеото по-долу.

Всички наши работни плотове са антибактериални, благодарение на хигиенично запечатаната си повърхност. Те са тествани и сертифицирани съгласно международния стандарт ISO 22196: 2011. Антибактериалната защита на повърхността им предотвратява размножаването на до 99,9% от най-често срещаните бактерии като Staphylococcus aureus и Escherichia coli. Това ги прави особено подходящи за използване както в дома, така и в обществени пространства.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Вие получавате това писмо, защото сте клиент на Кроношпан или сте регистриран в kronospan-express.com. Не забравяйте да добавите newsletter@krononews.com в имейл-листата си, за да сте сигурни че ще получавате най-актуалната
информация и оферти.

ОТКАЗ ОТ ПОЛУЧАВАНЕ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  ПРАВА НА ПОЛЗВАНЕ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta