Dacă întâmpinați probleme în vizualizarea newsletterului
îl puteți accesa în browser-ul dumneavoastră.

Kronodesign
Stone & Concrete

În lumea designului interior, unde stilul este cel care contează, piatra naturală și betonul sunt elementele ideale pentru a crea orice concept de bucătărie care atrage privirile.

Decorurile noastre de piatră autentică și beton, cu o gamă de texturi realiste, sunt perfecte atât în spații rezidențiale, cât și în spații comerciale, pentru a crea acel aspect contemporan, dar totodată clasic.

Stone Decors
K209 RS
K103 SL
K104 SL
K208 SU K207 RS K094 SL

Decorurile noastre create de designeri imită senzația de rece și tactilitatea pietrei și a betonului și sunt concepute pentru a rezista la căldură și abraziune. Cu o gamă de canturi moderne postforming sau canturi drepte ABS, puteți fi sigur că blaturile noastre de lucru vă vor oferi posibilități nelimitate pentru o exprimare creativă.

Terrazzo marble
K028 SU
4298 SU;UE
4299 SU;UE
Concrete Decors
Terrazzo marble
K205 RS K201 RS K200 RS

Aflați mai multe pe kronospan-express.com

Kronodesign® Mobile Application
Kronodesign® Mobile Application
Kronodesign® Mobile Application Kronodesign® Mobile Application Kronodesign® Mobile Application
Kronospan

CONTACTAŢI-NE

URMĂRIŢI-NE PE

TERMENI ȘI CONDIȚII | POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

© Kronoplus Limited



Ați primit acest email pentru că sunteți în baza nostră de date sau v-ați înregistrat pe adresa noastră web kronospan-express.com

Nu uitați să introduceți adresa newsletter@krononews.com listei dumneavoastră de contacte pentru a vă informa cu privire la ultimele noutăți și oferte.

Actualizare date contact   |  Dezabonare