E-posta doğru gözükmüyor mu? Tarayıcınızda görüntüleyin.



K082

Kaliteye ve yenilikçiliğe olan güçlü odağı Kronospan'ı laminat parke sektöründe lider şirketlerden biri yapmaktadır.

dash spacer

Parke grubu markalarımızın kalitesi ve faydaları hakkında bilgi edinin ve Krono Original’in Almanya Hanover'deki Krono Etkinliğinde tanıtılan yeni ürünleri keşfedin.

spacer
spacer
box spacer

ROCKO® parke - yepyeni suya dayanıklı SPC (Taş Tozu Bileşimi) döşeme.

Yüksek çözünürlüklü dijital baskıya ve gerçekten doğal bir görünüme sahip 30 ahşap ve taş tasarım koleksiyonu. Her biri, neredeyse hiç benzeri olmayan 60 panele yayılmıştır. Suya dayanıklı zemin döşemeleri yerden ısıtma için uygundur ve yüksek dayanıklılığıyla istenilen her yere kolayca monte edilebilir. ROCKO® parkeler, konutlar ve ticari alanlar için, ayrıca banyolar ve yaya trafiği çok olan halka açık binalar gibi zorlu alanlar için de idealdir.

spacer
box spacer

My Style® zarif parke grubu günlük yaşamın çeşitli streslerini gidermek için tasarlanmış olup hem tasarım hem de işlevsellik açısından kişisel estetik ihtiyaçlarınıza da cevap verir. En yüksek aşınma sınıflarındaki (AC5 ve AC6) dayanıklı yüzeylerine ek olarak, birinci sınıf döşeme çeşitleri yeni bir longboard formatı içerir. Anti- statik ve anti- bakteriyel yüzey kaplamasına sahiptir.

spacer
box spacer

Kolay kurulum, A.B.C Anti-Bakteriyel Kaplama, Mikrosk çizik koruma yüzeyi veya Otantik kabartmalı doku, Krono Original® laminat parkelerin faydalarından sadece birkaçıdır.

1CLIC2GO Pure - en az araç/alet kullanımıyla yeni geliştirilen kurulum sistemi ile kolay ve hızlı kurulum laminat parke için güvenli, güçlü ve sağlam bir bağlantı sunar.

bottom_shadow
Kronospan

Bizimle irtibata geçiniz

BİZİ TAKİP EDİN

ŞARTLAR VE KOŞULLAR | GIZLILIK POLITIKASı

© Kronoplus Limited



Kronospan’ın bir müşterisi olduğunuz ya da kronospan-express.com web sitesiyle kayıtlı olduğunuz için bu e-postayı almış bulunuyorsunuz.

Sizi en son bilgilerimiz ve tekliflerimizden haberdar edip güncel tutabilelim diye newsletter@krononews.com adresini adres defterinize eklemeyi unutmayın.

Tercihleri güncelle  |  Abonelikten çık