E mail nije prikazan tačno? Pogledajte u pretraživaču.



K082

Snažan fokus na kvalitetu i želja za inovacijom su osnova koje Kronospan čini jednom od vodećih kompanija u industriji proizvodnje podova.

dash spacer

Nauči više o kvalitetu i benefitima o podovima našeg brenda i istraži nove proizvode predstavljene tokom Kronospan prezentacije u Hanoveru, u Nemačkoj.

spacer
spacer
box spacer

ROCKO® kolekcija podova - skroz novi vodootporni (povezani kamenim prahom) podovi.

Kolekcija 30 drvnih i kamenih dezena sa visokom rezolucijom digitalne stampe i zaista prirodnim izgledom. Vodootporni pod je pogodan za podno grejanje i lako se instalira bilo gde zbog svojih lako uklopivih dimenzija. ROCKO® kolekcija podova je idealna za rezidencionalne i komercijalne primene, i takodje za zahtevne prostore kao što su kupatila i javni objekti sa velikim gazištima.

spacer
box spacer

My Style® elegantni pod je kreiran da se bori sa različitim stresovima svakodnevnog života, dok se istovremeno uklapa sa Vašim personalnim estetskim potrebama u cilju postizanja istovremenenog dizajna i fukncionalnosti. Dodato njegovoj otpornoj površini u najvišoj abrazionoj klasi (AC5 & AC6) premium kolekcija podova uključuje nov format dugačkih ploča i ima ugradjenu antistatik završnicu i antibakterijski završni sloj.

spacer
box spacer

Laka instalacija, A.B.C Antibakterijski završni sloj, površina otporna na mikroogrebotine ili autentična tekstura su samo par benefita Krono Original® podova.

1CLIC 2GO Pure - novo razvijeni klik sistem za laminatne podove za lako i brzo postavljanje sa minimalnim korišćenjem alata, nudi sigurnu, jaku i stabilnu vezu.

bottom_shadow
Kronospan

KONTAKTIRAJTE NAS

PRATITE NAS NA

PRAVILA I USLOVI | ZAŠTITA PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited



Primili ste ovaj e-mail jer ste kupac Kronospan proizvoda ili ste se registrovali na sajtu kronospan-express.com

Ne zaboravite da dodate newsletter@krononews.com tu Vaš adresar kako bi mogli da nastavimo da Vas obaveštavamo o najnovijim informacijama i ponudama.

Obnovite željene podatke  |  Odjava