Nezobrazuje sa Vám e-mail správne? Pozrite si ho vo Vašom prehliadači.



K082

Silná orientácia na kvalitu a túžba po inováciách sú hnacími motormi, ktoré robia Kronospan jednou z popredných spoločností v oblasti podlahového priemyslu.

dash spacer

Zistite viac o kvalite a výhodách našich podláh a spoznajte nové produkty, ktoré boli predstavené počas Krono podujatia v Hanoveri, v Nemecku.

spacer
spacer
box spacer

ROCKO® podlahy – úplne nové vodeodolné SPC podlahy (Stone Powder Composite).

Kolekcia 30 dekórov dreva a kameňa s digitálnou tlačou s vysokým rozlíšením a skutočne prirodzeným vzhľadom. Na 60 doskách prakticky bez žiadneho opakovania. Vodeodolná podlaha je vhodná na podlahové kúrenie a je ju možné jednoducho inštalovať kdekoľvek, vďaka svojej vysokej rozmerovej stabilite. ROCKO® podlahy sú ideálne pre obytné a komerčné priestory a rovnako pre namáhané priestory ako zimné záhrady, kúpeľne a verejné budovy s vysokým zaťažením.

spacer
box spacer

My Style® elegantná podlaha je vyrobená tak, aby zvládla rôzne druhy každodenného zaťaženia a zároveň spĺňala vaše osobné estetické potreby, jednak z hľadiska dizajnu, ako i z hľadiska funkčnosti. Okrem svojho odolného povrchu v najvyššej triede oderu (AC5 & AC6) ponúkajú naše prémiové podlahy nový formát dlhých dosiek a disponujú antistatickou a antibakteriálnou povrchovou úpravou.

spacer
box spacer

Jednoduchá montáž, A.B.C antibakteriálna povrchová úprava, povrch odolný voči mikroškrabancom, alebo autentická štruktúra povrchu sú len niekoľkými výhodami podláh Krono Original®.

1CLIC 2GO Pure - novo vyvinutý klik systém pre laminátové podlahy pre jednoduchú a rýchlu montáž s minimálnym použitím nástrojov, ktorý ponúka bezpečný, pevný a stabilný spoj.

bottom_shadow
Kronospan

KONTAKTUJTE NÁS

SLEDUJTE NÁS NA

PODMIENKY | OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

© Kronoplus Limited



Obdržali ste tento e-mail pretože ste zákazníkom Kronospanu, alebo ste zaregistrovaný cez webovú stránku kronospan-express.com

Nezabudnite si pridať newsletter@krononews.com do Vášho adresára, aby sme Vás mohli informovať o našich novinkách a aktuálnych ponukách.

Preferencie  |  Odhlásiť