Elektroniniame pašte nerodo teisingai? Peržiūrėkite tai savo naršyklėje.



K082

Didelis dėmesys kokybei ir inovacijoms - tai pagrindiniai principai, padedantys bendrovei „Kronospan“ pirmauti grindų dangų pramonėje.

dash spacer

Atraskite mūsų grindų dangų prekių ženklus, įvertinkite mūsų siūlomą kokybę bei privalumus ir apžiūrėkite naujus produktus, pristatytus parodoje „Krono Event“, Hanoveryje, Vokietijoje.

spacer
spacer
box spacer

Grindų danga „ROCKO®“ - tai nauja, vandeniui atspari SPC (Stone Powder Composite) grindų danga.

Ši kolekcija sudaryta iš 30 didelės raiškos skaitmeninės spaudos ir itin natūraliai atrodančių medžio ir akmens dizainų. Kiekvienas iš jų išdėstytas taip, kad raštas užima iki 60 plokščių ir praktiškai nesikartoja. Vandeniui atspari grindų danga yra tinkama šildomoms grindims ir gali būti montuojama bet kur, kadangi jos matmenys ypač stabilūs. Grindų danga „ROCKO®“ puikiai tinka gyvenamosioms ir komercinėms patalpoms, taip pat erdvėms, kurioms keliami specifiniai reikalavimai - konservatorijoms, vonių kambariams bei viešojo naudojimo pastatams, kuriuose vyksta didelis žmonių judėjimas.

spacer
box spacer

Elegantiška grindų danga „My Style®“ sukurta atlaikyti įvairius kasdienio gyvenimo krūvius, tačiau tuo pat metu puikiai patenkins Jūsų asmeninius estetinius poreikius dizaino ir funkcionalumo atžvilgiu. Dangos paviršius yra tvirtas ir priklauso aukščiausioms dilimo klasėms (AC5 ir AC6). Geriausios kokybės grindų dangos asortimentą sudaro naujo formato ilgos plokštės, turinčios antistatinę apdailą bei antibakterinį padengimą.

spacer
box spacer

Paprastas montavimas, antibakterinis padengimas A.B.C., nuo mikro įbrėžimų apsaugotas paviršius bei originali reljefinė tekstūra - tai tik keli grindų dangų „Krono Original®“ privalumai.

„1CLIC 2GO Pure“ - tai naujai sukurta laminuotų grindų dangų sujungimo sistema, montuojama paprastai ir greitai beveik be jokių įrankių, o sujungimas yra saugus, tvirtas ir stabilus.

bottom_shadow
Kronospan

SUSISIEKITE SU MUMIS

MUS RASITE

TAISYKLĖS IR SĄLYGOS | PRIVATUMO POLITIKA

© Kronoplus Limited



Jūs gavote šį laišką, nes esate KRONOSPAN klientas arba užsiregistravote svetainėje kronospan-express.com

Nepamirškite pridėti newsletter@krononews.com į savo adresų knygą, kad galėtume jums pranešti naujausią informaciją ir pasiūlymus.

Atnaujinti nustatymus  |  Atsisakyti