Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ



K082

Το κεντρικό μέλημα για ποιότητα αλλά και η δίψα για καινοτομία αποτελούν την κινητήρια δύναμη που καθιστά την Kronospan μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των δαπέδων.

dash spacer

Ενημερωθείτε για την ποιότητα και τα οφέλη των εταιρειών που συνεργαζόμαστε στα δάπεδα και εξερευνήστε τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Krono Event, στο Ανόβερο της Γερμανίας.

spacer
spacer
box spacer

Δάπεδο ROCKO® - ολοκαίνουργιο αδιάβροχο δάπεδο SPC (Stone Powder Composite).

Συλλογή 30 ξύλινων και πέτρινων σχεδίων με ψηφιακή εκτύπωση υψηλής ανάλυσης και πραγματικά φυσική εμφάνιση. Καθένα από αυτά εκτείνεται σε περισσότερα από 60 πάνελ, χωρίς σχεδόν καμία επανάληψη. Το αδιάβροχο δάπεδο είναι κατάλληλο για υποδαπέδια θέρμανση και μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα οπουδήποτε λόγω της μεγάλης σταθερότητας διαστάσεών του. Το δάπεδο ROCKO® είναι ιδανικό για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές, καθώς και για απαιτητικούς χώρους όπως θερμοκήπια, μπάνια και δημόσια κτίρια με έντονη επισκεψιμότητα.

spacer
box spacer

Τα κομψά δάπεδα My Style® δημιουργήθηκαν για να διαχειριστούν την ένταση της καθημερινής ζωής, ανταποκρινόμενα ταυτόχρονα στην προσωπική αισθητική σας τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και λειτουργικότητας. Πέρα από τις ανθεκτικές επιφάνειες στις κατηγορίες υψηλότερης τριβής (AC5 & AC6), η κορυφαία σειρά δαπέδων περιλαμβάνει μια νέα μορφή longboard και διαθέτει ενσωματωμένο αντιστατικό φινίρισμα καθώς επίσης αντιβακτηριακή επικάλυψη.

spacer
box spacer

Εύκολη εγκατάσταση, αντιβακτηριακή επικάλυψη A.B.C, προστατευτική επιφάνεια Microscratch ή αυθεντική ανάγλυφη υφή, μερικά μόνο από τα οφέλη των δαπέδων Krono Original®.

1CLIC 2GO Pure - νέο σύστημα κλικ που αναπτύχθηκε πρόσφατα σε επικολλητά δάπεδα, για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση με ελάχιστη χρήση εργαλείων, προσφέροντας ασφαλή, ισχυρή και σταθερή σύνδεση.

bottom_shadow
Kronospan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΕΣ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© Kronoplus Limited



Παραλάβατε αυτό το μήνυμα είτε επειδή είστε πελάτης της Kronospan, είτε επειδή
είστε εγγεγραμμένος μέσω της ιστοσελίδας kronospan-express.com

Μην ξεχνάτε να προσθέσετε το newsletter@krononews.com στην λίστα διευθύνσεών σας για να είμαστε σε θέση να σας κρατάμε ενήμερους με τις τελευταίες πληροφορίες και προσφορές μας.

Προτιμήσεις ενημέρωσης  |  Απεγγραφή