Непълна визуализация на съдържанието? Моля, отворете в браузер.



K082

Стремежът към иновации и високо качество превърнаха Кроношпан в една от водещите компании на пазара на подови настилки.

dash spacer

Научете повече за характеристиките и предимствата на нашите марки подови настилки и се запознайте с най-новите ни продукти, представени в Хановер, Германия.

spacer
spacer
box spacer

ROCKO® - ново поколение синтетична каменна настилка, 100% водоустойчива, базирана на SPC (Stone Plastic Composite).

Колекция от 30 дизайна с напълно естествен вид на дърво и камък, постигнат посредством висококачествен дигитален печат. Всеки един декор съдържа до 60 дъски с уникален рисунък без повторение. Поради доказаната висока устойчивост на панелите на температурни изменения, водоустойчивата подова настилка е подходяща за употреба в помещения с подово отопление. Друго нейно съществено предимство е бързият и лесен монтаж. Подовата настилка ROCKO® е подходяща за жилищни и търговски площи, както и за специални помещения от типа на бани, оранжерии, обществени сгради със засилен човекопоток.

spacer
box spacer

Елегантната подова настилка My Style® е създадена както да отговори на индивидуалните Ви естетични и функционални изисквания, така и да устои на разнообразните ежедневни предизвикателства. В допълнение към устойчивата повърхност с най-висок клас на абразивност (AC5 и AC6), тази висококачествена подова настилка се характеризира с антистатичност и антибактериално покритие.

spacer
box spacer

Бърз и лесен монтаж, A.B.C-антибактериално покритие, Microscratch-защитена повърхност, Автентична синхро-структура на декора - това са само някои от предимствата на ламинираната подова настилка Krono Original®.

1CLIC 2GO Pure - новоразработена клик-система за ламиниран паркет за лесен и бърз монтаж с минимална употреба на инструменти, която осигурява стабилна, сигурна и здрава сглобка на панелите.

bottom_shadow
Kronospan

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В

ОБЩИ УСЛОВИЯ | ПРАВА НА ПОЛЗВАНЕ

© Kronoplus Limited



YВие получавате това писмо, защото сте клиент на Кроношпан или сте
регистриран в kronospan-express.com

Не забравяйте да добавите newsletter@krononews.com в имейл-листата си, за да сте сигурни че ще получавате най-актуалната информация и оферти.

Предпочитания  |  Отказ от получаване